Είσαι Ελεύθερος Επαγγελματίας Μικρομεσαία επιχείρηση Πολυκατάστημα Σχολή ή Φροντιστήριο Ηλεκτρολόγος Υδραυλικός Δικηγόρος ΓιατρόςΜεταφορική ΚατασκευαστικήΣυντηρητήςΕργολάβοςΣυνεργείοΜεσίτης

To Epsilon Community είναι μια μοναδική και πρωτοποριακή κοινότητα στην Ελλάδα, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες όλων των κλάδων. Αποτελεί τον δίαυλο επικοινωνίας με την ευρύτερη οικογένεια της ΕΨΙΛΟΝ Πληροφορικής για να παρουσιάζονται τα θέματα και προβλήματα του κάθε κλάδου και να δίνουμε λύσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της πληροφορικής στον ταχύτατα εξελισσόμενο κλάδο μας. Με την εγγραφή σου στο Epsilon Community γίνεσαι μέλος μιας συνεργαζόμενης ομάδας με κύριο στόχο τη συνεισφορά της τεχνογνωσίας σου στον επιχειρηματικό σου κλάδο ώστε να ενσωματωθούν όλες οι ανάγκες σου στο προσωπικό ψηφιακό σου γραφείο EPSILON Office. Εάν έχεις ιδιαίτερες ανάγκες και θέλεις να αποκτήσεις απλή και εύχρηστη μηχανογράφηση τότε κανε την προεγγραφή σου στο Epsilon Community για να αποκτήσεις όλα τα προνόμια της.

Δωρεάν πρόγραμμα μηχανογράφησης - Δωρεάν Τηλεφωνικό κέντρο - Δωρεάν Υποστήριξή

 Προεγγραφή στο Epsilon Community

Αναπτυσσόμενη κοινότητα

Η κοινότητα μας απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους ανεξαρτήτως μεγέθους επιχείρησής.

Εξελισσόμενα Εργαλεία

Δημιουργούμε εργαλεία που εξελίσσονται διαρκώς και ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ποικιλία λύσεων

Παρέχουμε λύσεις σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη για την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά.

Win win win

Προσκάλεσε στην Epsilon community τους συνεργάτες σου και αποκτήστε μαζί δωρεάν μήνες έγγραφης στην κοινότητα.

Προνόμια

Η οικογένεια της Epsilon προσθέτει συνεχώς νέα προνόμια και αναβαθμίζει τα ήδη υπάρχοντα για τα μέλη της.

Αλληλοϋποστήριξη

Η EPSILON υποστηρίζει εσάς και την επιχείρηση σας, αλλά και αλληλοϋποστηριζόμαστε σαν μέλη της οικογένειας της Epsilon Community.

0
0
0
0