Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις! Και αν δε βρήκες αυτό που έψαχνες, δεν πειράζει! Είμαστε εδώ για σένα για ό,τι χρειαστείς. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.


Είναι μία cloud υπηρεσία, οπότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία σύνδεση στο internet. Δεν απαιτεί δυνατούς υπολογιστές και περιττές εγκαταστάσεις, είναι όσο απλό όσο μία επίσκεψη στο Google.

Θεωρούμε ότι ο καλύτερος σύμβουλος για ένα επάγγελμα είναι ο ίδιος ο επιχειρηματίας και χρειαζόμαστε την τεχνογνωσία του επιχειρησιακού κλάδου του και τη συνεισφορά του ώστε να ενταχθούν όλες οι πρόσθετες ανάγκες στον ενιαίο κορμό της εφαρμογής του Epsilon Office μέσω του Epsilon Community. Πρόκειται για μια win-win-win συνεργασία οπού θα μπορεί ένας επιχειρηματίας να αποκτήσει το δικό του σύστημα μηχανογράφησης προσαρμοσμένο στα μέτρα του και παράλληλα να έχει πρόσβαση και σε όλες τις επιπλέον παροχές των μελών του Community. Άρα γίνεσαι μέλος του Epsilon Community και παρουσιάζεις τις ανάγκες σου και ότι δεν καλύπτεται από τον κορμό του Epsilon Office θα ενταχθεί στο πλάνο υλοποίησης και αναβάθμισης ώστε να ενσωματωθεί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη.

Τώρα, με τo Epsilon Office μπορεί! Παρέχουμε δυνατότητα προσαρμογής για τον κάθε επαγγελματία ξεχωριστά.

Κανένα πρόβλημα! Η ευέλικτη αρχιτεκτονική του μας προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης και προσθήκης εξατομικευμένων λύσεων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ναι, μπορεί. Γιατί το EPSILON Office χάρη στη μοναδική σχεδίαση του και την αρχιτεκτονική κληρονομικότητας που έχει ενσωματωμένη στο πυρήνα του καλύπτει από την πιο απλή ανάγκη μέχρι και την πιο συνθέτη με τον ίδιο απλοϊκό και εύχρηστο τρόπο όπως μια περιήγηση στο διαδίκτυο.